zondag 28 maart 2010

Fürstenau offroad weekend

Dit weekend was er voor de derde keer het ABN-AMRO / V-Tel / Adventure King Off Road Weekend. Twee dagen terrein rijden met je eigen 4×4 of SUV op één van de grootste Off Road terreinen van Europa, Furstenau. Vorig jaar was dit de allereerste groep op dit terrein.

Het Off Road Weekend is 7 jaar geleden ontstaan als relatiemiddag, maar door de jaren heen uitgegroeid tot een informeel evenement waarbij iedere off road liefhebber welkom is. Een goed verzorgd off road evenement, met spectaculaire demonstraties, een gezellig hotel en uitstekende maaltijden. Furstenau is geschikt voor alle niveaus, en is afgelopen jaar stevig onderhanden genomen. Van fraaie bospaadjes tot diepe doorwadingen, voor ieder wat wils.

In 2010 sluit Land Rover Center Enschede en Zwolle met haar klanten aan.

Het vertrek is traditiegetrouw op zaterdag om 08:30 vanaf het Avia tankstation aan de A1 tussen Hengelo en Oldenzaal. Zondag om 14:00 is het programma afgelopen, en kan iedereen weer huiswaarts keren. Het weekend is inclusief Veldkeukenlunch op zaterdag, uitgebreid dinerbuffet en ontbijt in het hotel.

Voor de Drentse Defender was het de eerste keer dat we in Fürstenau waren en Bart Meijer (mede LRCH lid) was ook met zijn 110 mee. We waren op dit evenement geattendeed door Land Rover Center Enschede die ook hielp dit weekend te organiseren.

Het was een geslaagd weekend alleen konden we zondag niet meer rijden vanwege een behoorlijk lekke radiator en mogelijk een slecht functionerende dynamo.

Nadat een aanwezige LR monteur e.e.a. bekeken had moest de Defender afgesleept worden. De vestigingsmanager (Rick) van LRC Enschede was zo sympathiek om samen met mij in zijn 130 naar Enschede te rijden, daar een autoambulance op te halen en een vervangend vervoer auto voor mij te regelen, samen weer terug vandaag de Defender middels de autoambulance naar Enschede terug te rijden. Wij zijn dus wat eerder uit Fürstenau terug door deze pech maar dankzij de Freelander 2 van LRC Enschede.

Echt een superactie van Rick. Thnx !!! Dat is nu echt klantvriendelijk denken en handelen.










Geen opmerkingen:

Een reactie posten