vrijdag 5 maart 2010

Aanschaf Discovery 3


Onlangs waren wij een weekendje weg in Hotel de Bloemenbeek in de Lutte. Op zaterdagmiddag bezochten we uit nieuwsgierigheid de Land Rover dealer in Enschede.

Nieuwsgierig naar de Luxery uitvoering van de Freelander 2, liepen we een mooie Discovery 3 tegen het lijf, net ingekocht en slechts 11 maanden oud met een kilometerstand van iets meer dan 23.000 in grijs kenteken uitvoering.

De woensdag daarop nog maar eens terug naar Enschede om een proefrit te maken en dat beviel goed. Op zaterdag wederom naar Enschede, maar nu met Sjoerdtje om samen een proefrit te maken. Ook deze proefrit was een bevstiging van een zeer prettige en comfortabele wagen. Terug in de showroom liepen we Chris Zegers en zijn broer tegen het lijf, die voor broer een Defender 110 Alaska white uitzochten.

Na een enerverende middag met de vestigingsmanager en Chris Zegers onder het genot van een glaasje witte wijn en een gezellig gesprek gingen we huiswaarts met een goed gevoel over wat "onze toekomstige auto" zou kunnen zijn. Na een weekend dromen, praten en rederneren heb ik op maandag de knoop doorgehakt en de auto gekocht. Op zaterdag 27 februari hebben we de auto opgehaald en inmiddels een kleine 1200 km. gereden (met een grote grijns op m'n gezicht).

De auto laat zich misschien het beste omschrijven als een hele luxe en comfortabele truck.

Merk:
Land Rover

Type:
Discovery 3Commercial 2.7 TDV6 SE Automaat

Bekleding:
Origneel Ebony stof, aangepast in zwart leer

Opties:
Privacy glas, Adaptieve komplampen met bochtverlichting, Luxury pack, Convenience pack, Cold climate pack, Tow pack, Bluetooth telefoonintegratie, On-road DVD navigatiesysteem, Electrisch inklapbare buitenspiegels, Roofrails, Achterspoiler.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten