maandag 5 oktober 2009

Mammut II



Afgelopen vrijdag zijn we wederom met diverse Land Rover liefhebbers naar Mammut (Duitsland) gegaan voor een weekend offroad plezier.

Deze keer waren we met 18 Land Rovers waarvan een deel van de berijders & bijrijders op de camping verbleef in tent of vouwcaravan en een deel in het pension dat bij Mammut hoort.

Het pension was keurig verzorgd met een goed ontbijt, een aanrader voor iedereen die niet zoveel met kamperen op heeft.

Op vrijdagmiddag zijn we met een deel van de groep reeds het terein in gegaan om al snel een aantal spannende momenten mee te maken. het terrein was spekglad vanwege de vele regen in die week. Ook het grof modderprofiel van mijn banden zat heel snel vol met de terra cotta kleurige klei en hadden dus weinig grip op het terrein. Op vrijdagavond hebben we gezellig in het restaurant van Jeroen & Linda gegeten. De prijzen die daar in het restaurant gelden zijn zo'n beetje voor-oorlogs, € 15,80 voor een schnitzel, 2 appelsap en een dubbele espresso!

Goed geslapen in het pension om samen met de andere pensiongangers te ontbijten in de ontbijtzaal.

De ochtend in het terrein begon met een zware hindernis waarin alle 8 auto's uit ons groepje zich vast reden. Elke auto moest hier uit gelierd worden wat veel hilariteit opleverde en ook enige toeschouwers trok. De routes door het bos waren het meest spectaculair en verrassend.

Het leuke aan zo'n dagje spelen is dat iedereen elkaar helpt als het nodig is en dat de sfeer relaxed is.

Ik ben zelf zonder enige schade thuis gekomen en ook de andere deelnemers hadden geen noemenswaardige schade (voor zover nu bekend).

De meeste deelnemers bleven tot zondagmiddag, ikzelf ben zaterdagmiddag weer naar huis gegaan zodat we ook samen nog iets aan het weekend hebben en omdat Sjoerdtje al een paar dagen ziek was..

Met dank aan Oscar & Joke voor de geweldige videobeelden!

Mammut Offroad okt 2009 from xmod110 on Vimeo.


Met dank aan Joke & Oscar voor foto's 1, 2, 3 & 5 !





1 opmerking: